Омелян назвав Балчуна "вередливим шоуменом" та звинуватив у проплаченому піарі

Омелян назвав Балчуна "вередливим шоуменом" та звинуватив у проплаченому піарі

Войцех Балчун. Стоп-кадр з кліпу / Фото: скриншот з відео

Міністр обурився тим, що "Укрзалізницю" виводять з його юрисдикції.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян обурений постановою Кабміну, якою "Укрзалізницю" виводять з-під юрисдикції його міністерства. Про це міністр повідомив у своєму Facebook.

Омелян опублікував лист до Гройсмана, у якому пояснює незаконність такого рішення та суперечливість міжнародним нормам, окрім того, зазначає, що це може принести не тільки проблеми на самому підприємстві, але й вдарити по репутації всієї країни.

Балчуна, невдоволення яким Омелян давно не приховує, міністр звинуватив у політичних домовленостях та проплаченому піарі.

"…Впродовж першого місяця (роботи Балчуна) переконався, що ми отримали примхливого шоумена, а не акулу з РКР Карго. Роман Бондар міг би підтвердити, як ми складали райдер СЕО УЗ, але скромно корпоративно мовчить.Далі було дуже цікаво. Постійні суперечки, бажання замість роботи займатися концертами і політичними домовленостями, готовність бути ширмою, а не менеджером змін, дивні кадрові призначення, промови і презентації, які не мали нічого спільного з дійсністю. І великий піар, який відомо хто оплачував", - написав Омелян.

Крім того, міністр заявив, що керівництво держави ігнорувало його прохання провести засідання за участю всіх причетних сторін, а натомість "Мінекономрозвитку в стилі легкого анбандлінгу Укртрансгазу'2016 вніс пропозицію змінити статут і перепідпорядкувати УЗ собі".

Повʼязані теми:

Наступна публікація