Опубліковані фото та відео із місця вибуху біля спецпідрозділу поліції у Харкові

Люди внаслідок інциденту не постраждали. 

У Мережі опублікували світлини, зроблені на місці вибуху, який пролунав вночі 11 травня біля будівлі бази роти патрульної служби поліції особливого призначення Східний корпус у Харкові.

Від вибуху наразі ніхто не постраждав, але у будівлях поблизу повилітали шибки.

Правоохоронці виявили біля паркану адміністративної будівлі воронку діаметром 35 і глибиною 25 сантиметрів. За попередніми висновками експертів,  спрацював саморобний вибуховий пристрій потужністю до 600 грамів тротилу.

"Уражаючих елементів не було, оболонки не було, осколків також ніяких не було. Це був вибуховий пакет, але дуже потужний вибуховий пакет. Через паркан із зовнішнього боку негідники закинули саморобний вибуховий пристрій. Вибух був досить таки серйозної сили - там у нас на території лежать гумові колеса, тому вибух пом'якшився", - заявив Андрій Мілий, заступник командира роти "Східний корпус". 

Бійці роти поки не з'ясували, кому потрібно було підривати іхню базу дислокації та вважають це своєрідною помстою за те, що завадили деяким провокаціям у місті. 

"Думаю, це відгомони тих провокацій, які ми змогли попередити в місті - я маю на увазі сепаратистських - це відгомони того, що наші бійці є учасниками бойових дій і є воїнами України, які її захищають. Поки йде війна в нашій країні, такі диверсії можуть тривати", - вважає  Олег Ширяєв - екс-командир "Східного  корпусу" 

На місці події досі працюють експерти-криміналісти, кінологи та вибухотехніки. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Хуліганство". Наразі розшукує людей, які причетні до вибуху.

Нагадаємо, вибух пролунав біля бази спецпідрозділу у Харкові сьогодні близько 4 ранку. Люди не постраждали. На базі заявляють, що пошкоджено автомобілі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація