Опубліковані нові фото та відео з місця скандальної ДТП за участю чиновника "Укрзалізниці"

Свідки стверджують, що неповнолітній син фотокореспондента сильно вдарився головою. 

У Мережі опубліковані нові світлини та відеозаписи із місця дорожньої аварії,  учасником якої став директор з вантажних перевезень і логістики "Укрзалізниці" Іван Федорко.

Авто Федорка, за попередньою інформацією,  на зустрічній смузі врізалося у транспортний засіб українського фотокореспондента Макса Левіна. Внаслідок інциденту постраждала його родина.  

За словами свідка ДТП, хлопчик сильно вдарився головою.  

"Я проїжджала місце аварії у той момент, коли чоловіки дістали з машини закривавлену жінку. Діти теж були всі у крові. Це було жахливе видовище. Хлопчик дуже сильно вдарився головою - обличчя було просто залите кров'ю. Я сама дитячий лікар-реабілітолог, з собою мала аптечку. Я наклала мамі джгут, щоб трохи зупинити кровотечу з руки - у неї була рвана рана на тильній стороні і перелом з сильним зміщенням", - наводить цитату очевидиці LB.ua.

Також свідок додала, що водій, який спровокував ДТП, був у нетверезому стані і кілька разів визнавав свою вину.

"Коли відмивала дітей від крові, підійшов водій і раз п'ять сказав:" Я винен, я винен. Я все сплачу, все компенсую. Він був, звичайно, в нетверезому стані. Кілька разів підходив і все повторював, що все компенсує і все оплатить", - сказала жінка.

Також очевидиця наголосила, що на швидку чекали хвилин 20-25, а поліція приїхала ще пізніше.

На фото із місця інциденту видно закривавлене сидіння авто, а на відео чути дитячий плач.

Нагадаємо, що 3 липня дорогою на Боярку в Київській області "Audi Q7" Івана Федорка зіткнулася з автомобілем журналіста Макса Левіна, який їхав разом із дружиною та двома малолітніми дітьми.

Сьогодні, 4 липня, голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун відсторонив директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка, який став учасником ДТП, в якій постраждала сім'я відомого фотокореспондента, від виконання своїх посадових обов'язків. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація