Опубліковано списки рекомендованих до зарахування на бюджет абітурієнтів

Опубліковано списки рекомендованих до зарахування на бюджет абітурієнтів

Фото: Фото Інни Боднар/ТСН

Вступникам необхідно поквапитись з оригіналами документів.

По всій Україні опубліковані результати вступної кампанії - стало відомо, хто з абітурієнтів рекомендований до зарахування на бюджетні місця. Ця інформація з'явилась в електронному вигляді в особистому кабінеті абітурієнта сьогодні о 10 ранку, а о 12-й всі виші мають вивісити паперові списки, передає кореспондент ТСН.

Також інформацію можна дізнатись на сайті vstup.info.

Тим, хто потрапив до списків, необхідно до п'ятниці, 5 серпня, принести оригінали документів до вишу, інакше в бюджетному місці буде відмовлено. У МОН зазначають, якщо хтось з рекомендованих переліків не принесе своїх документів, то наступний за рейтингом абітурієнт не буде зарахований на місце, що звільнилося.

Остаточний перелік зарахованих на бюджет опублікують у суботу, 6 серпня.

Фото: Фото Інни Боднар/ТСН

Як повідомлялося, у липні в Україні стартувала вступна кампанія до вищих навчальних закладів. Черг біля приймальних комісій уже не було, однак електронна система реєстрації документів не витримала навантаження і зависла. Нестабільна робота комп'ютерної системи Міносвіти стала справжнім головним болем для всіх, хто прагнув вступити до університетів. У приймальних комісіях абітурієнтам радять подавати електронні заявки на вступ серед ночі, бо тоді міністерський сайт не так висить.

Кореспондент ТСН Інна Боднар

Абітурієнти дізнаються результати вступної кампанії 1 серпня

Абітурієнти дізнаються результати вступної кампанії 1 серпня

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Держбюджет-2020
Наступна публікація