Оточення приховує від митрополита Володимира скандальне викрадення черниць

Оточення приховує від митрополита Володимира скандальне викрадення черниць

Митрополит Володимир вперше прокоментував скандал із викраденням черниць

Митрополит добре характеризує архієпископа Драбинка, до якого у день зникнення направлялися черниці.

ТСН отримала перший з часу розгортання скандалу зі зникненням черниць коментар глави Української православної церкви Московського патріархату.

Митрополит Київській та всієї України Володимир прибув до Одеси, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Митрополита з літака на візочку везли невідомі люди, а от багаторічного супутника та помічника архієпископа Олександра Драбинка вперше не було поряд. Як вдалося з'ясувати ТСН, він залишився в Києві, бо постійно змушений ходити до прокуратури.

В аеропорту блаженнійший Володимир розповів, що його ніхто не інформує про перебіг розслідування церковного скандалу, і дав вкрай позитивну оцінку архієпископу Олександрові Драбинку.

"Стосовно мого особистого секретаря Драбинка, який біля мене сімнадцять років, то я можу сказати, що останніми днями вивчив його історію. Він не завдав шкоди ні державі, ані церкві", - запевнив митрополит Володимир.

Нагадаємо, майже місяць тому дві черниці Свято-Покровського монастиря зникли і вже за кілька днів повернулися. Як розповіли очевидці, напередодні раптового зникнення черниць в Лавру викликав саме особистий секретар митрополита. Олександр Драбинко нині фігурує у справі як свідок.

Викрадення черниць у Києві: нові подробиці

Викрадення черниць у Києві: нові подробиці

Повʼязані теми:

Наступна публікація