Отруєння в Ізмаїлі. Кількість постраждалих зросла до 336 осіб

Отруєння в Ізмаїлі. Кількість постраждалих зросла до 336 осіб

Фото: УНІАН

У стаціонарі перебуває понад 220 осіб.

Число постраждалих від масового отруєння в Ізмаїлі зросло до 336 осіб. У стаціонарі перебуває понад 220 осіб. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на поінформоване джерело в Головному управлінні Державної санітарно-епідеміологічної служби в області.

Передається, що серед зареєстрованих хворих – 225 дітей. 170 з них перебувають у стаціонарі. За словами співрозмовника УНІАН, реальна кількість хворих може бути більшою. Водночас кількість надходження потерпілих у стаціонар значно знизилася.

"Фахівці, весь медперсонал працюють у цілодобовому режимі, докладаючи максимальних зусиль для стабілізації стану здоров'я пацієнтів", - відзначило джерело.

Водночас мер Ізмаїла Андрій Абрамченко повідомив про стабілізацію ситуації з масовим отруєнням. За його словами, на стаціонарному лікуванні перебуває 139 осіб, з них 30 дорослих та 109 дітей, на амбулаторному - 145 осіб.

Результати аналізів, які дозволять встановити причину спалаху кишково-вірусної інфекції в місті Ізмаїл Одеської області, будуть відомі сьогодні о 14 годині. Про це повідомляє Укрінформ.

Нагадаємо, увечері суботи, 18 червня, кількість жителів Ізмаїла Одеської області, які звернулися до лікарень із гострими кишковими інфекціями, сягнула понад 300 осіб.

Жителі Ізмаїла звертаються до лікарень з отруєннями два дні поспіль. У всіх діагностують гострі кишкові інфекції. Люди пили водопровідну воду, в яку могли потрапити нечистоти після проливного дощу в місті.

В Ізмаїлі оголосили надзвичайну ситуацію. У місті закрили всі заклади громадського харчування та ринки. У магазинах заборонили продавати продукти, що швидко псуються. Водночас містяни активно скуповують у крамницях бутильовану воду та продукти харчування. У місті виставили охорону біля водойм, людям не дозволяють у них купатися. Працівники санепідемслужби проводять заходи з дезінфекції по всьому місту.

Поліція відрила справу й розслідує ситуацію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація