Пасинка Фірташа привезли до суду в супроводі нацгвардійців

Пасинка Фірташа привезли до суду в супроводі нацгвардійців

Сергій Калиновський / Фото: УНІАН

Раніше він знепритомнів у судовій залі.

До Шевченківського районного суду міста Києва привезли пасинка Фірташа Сергія Калиновського, який раніше сьогодні знепритомнів у суді

Про це повідомляє журналіст ТСН Інна Боднар. 

До приміщення суду під'їхав автозак, за яким їхав автобус із нацгвардійцями. Щоби завести Калиновського до судової зали, усіх присутніх попросили вийти в коридор - відповідно до закону про Нацгвардію.

Раніше суд оголосив перерву у засіданні через його знепритомнення.

Колишній пасинок Фірташа знепритомнів у суді

Колишній пасинок Фірташа знепритомнів у суді

Нагадаємо, 3 березня ГПУ направила до суду обвинувальний акт стосовно винуватця резонансної ДТП в 2007 році, пасинка українського бізнесмена Дмитра Фірташа Сергія Калиновського.

Нагадаємо, у вересні минулого року в Дарницькому районі Києва затримали пасинка українського олігарха Дмитра Фірташа Сергія Калиновського. Він їхав на Porsche Cayenne, поводився підозріло. Вів машину без документів і видавав себе за іншу особу.

Калиновського оголосили в міжнародний розшук після того, як він зник із приватної клініки, де лікувався після ДТП: на спортивному "BMW" на величезній швидкості врізався в припарковані "Жигулі". В результаті загинув прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський.

Калиновському "світить" до 10 років позбавлення волі. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація