Патрульна поліція вперше вийшла на трасу до Борисполя та аеропорту

В аеропорту "Бориспіль" відкрили перший диспетчерський пункт поліції.

В аеропорту "Бориспіль" дали старт патрулюванню новою поліцією / Фото: Прес-служба МВС України
У вівторок, 6 жовтня, у Бориспільському аеропорту під Києвом запустили патрульну поліцію, залучивши автомобілі Sky-таксі, які тривалий час стояли у гаражі.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.

"Сьогодні передаємо "Новій поліції" 85 автомобілей, закуплених під Євро-2012 аеропортом "Бориспіль". Моє бачення – кожен проект має бути максимально ефективним. Задача "Борисполя" сьогодні – забезпечувати фінансово-економічну ефективність підприємства. І саме такий підхід дозволив аеропорту вийти в цьому році на прибутковість та повернути державним банкам та Мінфіну більше 1 млрд гривень", - зазначив він.

Сьогодні передаємо "Новій поліції" 85 автомобілей, закуплених під Євро-2012 аеропортом "Бориспіль". Моє бачення – кожен ...

Posted by Андрій Пивоварський - Andrii Pyvovarskyi on 6 жовтня 2015 р.

Водночас у Кабміні наголосили, що аеропорт "Бориспіль" став першим, де працюватимуть нові патрульні – у терміналі "Д" відкрився диспетчерський пункт поліції.

Своєю чергою глава уряду Арсенія Яценюк розповів про запровадження патрулювання швидкісних трас. Перший такий поліцейський патруль, за його словами, здійснюватиме охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху на автостраді "Київ – Бориспіль".

Також Яценюк пообіцяв, що наступним автошляхом, де працюватимуть патрулі, стане Житомирська траса.

Нагадаємо, раніше глава МВС України Арсен Аваков анонсував заміну міліції новою поліцією в аеропорту "Бориспіль". За його словами, Бориспільський район має стати першим в країні, де почнеться зміна всього функціоналу міліції на нові стандарти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація