Перелом ребер та ампутація пальців руки: у Києві чоловік підірвав гранату

Перелом ребер та ампутація пальців руки: у Києві чоловік підірвав гранату

Чоловік перебував у нетверезому стані.

У Києві неподалік станції метро "Лісова" відбувся вибух.

Повідомлення про інцидент, надійшло до чергової частини вночі з середи на четвер о 00:20, про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

"За показами очевидців, один з чоловіків, який відпочивав на літньому майданчику кафе, будучи напідпитку, дістав гранату та запал до неї. У результаті необережного поводження із небезпечним предметом стався вибух запалу", - йдеться у повідомлені.

Правопорушником та потерпілим виявився 35-річний мешканець Київської області. Чоловіка доставили до медичного закладу із закритими травмами грудної клітини та живота, осколочними пораненнями, переломом ребер і травматичною ампутацією трьох пальців правої руки.

Попередньо встановлено, що вибухнув запал гранати РГД-5. З місця події біли вилучені усі предмети, докази та направлені на експертизу.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого статтею "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Нагадаємо, сьогодні, 14 квітня, у Києві на вулиці Краснова стався вибух – вибухнуло авто ВАЗ. За попередніми даними, постраждалих у події немає. Наразі, ТСН з'ясовує всі обставини вибуху. Станом на 12:45 вибухотехніки перевіряють авто, чи є ще загроза вибуху. Спочатку машину перевірив робот, потім екіпірований співробітник вибухотехнічної служби. Місце події оточено правоохоронцями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація