Петля для Леніна: на Одещині невідомі спробували знести пам'ятник Іллічу

Петля для Леніна: на Одещині невідомі спробували знести пам'ятник Іллічу

Петля для Леніна: на Одещині невідомі спробували знести пам'ятник Іллічу

Ленін

Знести пам'ятник молодикам завадили місцеві жителі

У Одеській області місцеві жителі побилися із молодиками у військовій формі, які намагались знести пам'ятник Леніну, пише "Думская".

Видання відзначає, що за словами очевидців, у селі Лиманське, Роздільнянського району на Одещині, невідомі молодики у військовій формі приїхали на автобусі та позашляховику до пам'ятника Леніну.

Невідомі накинули петлю на шию вождю, прив'язавши інший кінець мотузки до автобуса, який різко зрушив з місця. Таким чином вдалося зірвати верхню частину пам'ятника Іллічу.

Втім повноцінному знесенню завадили місцеві, які прийшли захищати пам'ятник. Між ними та молодиками у військовій формі зав'язалась бійка, після чого останні поїхали.

Мешканці селища стверджують, що молодики – бійці полку "Азов", який наразі приїхав до Роздільнянського району на навчання. Втім, як пише видання, у Нацгвардії причетність військових до знесення пам'ятника заперечують.

Нагадаємо, у Росії відсвяткували 146 років з дня народження Леніна. Вшанувати пам'ять вождя пролетаріату прийшли сотні мешканців Москви, а також лідер КПРФ Геннадій Зюданов, депутати партії та боєць змішаного стилю Джефф Монсон. Хода комуністів до мавзолею розпочалася від пам'ятника маршалу Жукову.

Повʼязані теми:

Наступна публікація