Під час Маршу рівності в Києві поліція затримала близько 50 агресивних осіб

Під час Маршу рівності в Києві поліція затримала близько 50 агресивних осіб

Фото: Reuters

Марш тривав трохи більше 20 хвилин.

Станом на 10:35 Марш рівності за права ЛГБТ-спільноти завершився. До поліції доставили близько 50 агресивно налаштованих осіб. Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва.

"До управлінь столичної поліції доставили близько 50-ти агресивно налаштованих осіб, які не реагували на зауваження поліції. Правоохоронці встановлять, хто вони, відберуть пояснення та нададуть правову оцінку їхнім діям", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що сам Марш тривав трохи більше 20 хвилин. Учасники маршу подякували правоохоронцям за забезпечення правопорядку і наразі залишили місце заходу.

У поліції також наголосили, що до охорони порядку під час ходи у середмісті Києва були залучені близько 6 тисяч правоохоронців, у тому числі працівники Національної гвардії України, курсанти Національної академії внутрішніх справ, структурних підрозділів столичної поліції та зведені загони з інших регіонів держави.

У місці проведення заходу були встановлені фільтраційні кордони, правоохоронці забезпечували пропускний режим і превентивні поліцейські заходи. Зокрема вибірково перевіряли документи та вміст сумок учасників маршу.

На місці також працювали кінологи зі службовими собаками та експерти-вибухотехніки. Як відбувся Марші рівності у Києві – читайте в нашій хроніці:

.

Повʼязані теми:

Наступна публікація