Під час обстрілів біля Ізвариного загинули 9 бійців АТО, військові відступили - ЗМІ

Під час обстрілів біля Ізвариного загинули 9 бійців АТО, військові відступили - ЗМІ

Бійці АТО відступили після шквальних обстрілів - ЗМІ / Фото: УНІАН

Обстріли ведуться із "нульової" нейтральної полоси на кордоні, проте військові не бачать, хто їх обстрілює.

Під натиском постійних обстрілів із важкої артилерії, мінометів та "Градів" біля кордону в районі Ізварине бійцям АТО довелося відступити від своїх позицій.

При цьому військові із 72-ї мотострілецької та 24-ї аеромобільної бригади втратили багато бійців та одиниць техніки.

Про це УНН повідомив один із бійців 72-ї бригади на ім'я Іван, котрий перебуває у зоні бойових дій.

"Наразі у нас є великі втрати. Лише за вчорашній день у нас 9 загиблих та 20 поранених. У нас від повної бойової роти із 10-ти "машин" та 90-та бійців залишилось 35 осіб та одна бойова машина. Вчора "накрили Амвросіївку", де були наші військові склади. Ми навіть не бачимо, хто нас обстрілює із мінометів та "Градів". Ми знаходились на відстані від 2 до 6 кілометрів до кордону. Обстріли ведуться із "нульової" нейтральної полоси на кордоні. Ми ту всі разом: і мінометники, і артилерія, і десантники. На жаль, останні 5 днів постачання боєприпасів та провіанту припинилось. Хоча раніше постачання було хороше. Наше командування нічого не казало, ніяких наказів не надходило до вчора. Вчора нас відвели на 5 кілометрів вглиб", - розповів боєць.

Він також додав, що отримав контузію, і його разом з іншими пораненими відправляють у "тил" на лікування.

Зазначимо, що у прес-центрі Міноборони ТСН.ua не змогли підтвердити або спростувати інформацію щодо відступу військових.

Як повідомлялося раніше, 15 липня бойовики з гранатометів обстріляли силовиків біля Ізвариного, унаслідок чого загинули вісім військовослужбовців із Кіровограда.

Повʼязані теми:

Наступна публікація