Під Харковом чоловік закопав немовля та з Росії розповів поліцейським про могилу

Під Харковом чоловік закопав немовля та з Росії розповів поліцейським про могилу

Під Харковом чоловік закопав немовля та з Росії розповів поліцейським про могилу

Батьків дитини шукають правоохоронці.

На Харківщині знайшли труп немовляти, який близько місяці пролежав закопаним серед покинутого аеродрому. Чоловік та жінка, які перебувають у неофіційному шлюбі, приймали пологи вдома, а коли дитина народилася, батько закопав її посеред поля, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Правоохоронці не раз прочісували територію аеродрому маленького селища Близнюки. Про те, що десь там закопана дитина, вони дізналися через два місяці після її народження. Сусіди спочатку бачили жінку вагітну, потім без живота, але і без дитини, тож звернулися до поліції. "За словами громадянки, вона була вагітна, але в кінці червня 2016 року в неї стався викидень вночі, дитина народилась мертвою. Наступного дня її співмешканець дитину поклав у ящик та пішов закопав", - розповіла слідчий поліції міста Лозова Оксана Василенко.

На Харківщині знайшли труп немовля, який 4 місяці пролежав закопаним на покинутому аеродромі

На Харківщині знайшли труп немовля, який 4 місяці пролежав закопаним на покинутому аеродромі

У соціальній службі пояснюють, що жінка із трьома неповнолітніми дітьми стояла на обліку, була забезпечена і виплатами, і продуктами. Тож коли завагітніла четвертою дитиною, підозр у працівників не виникло. "Коли побачили, що нема живота, питаємо: народила? Ні, не народила. Вона вся захвилювалася, начала плакати. Що сталося? Воно мертве народилося. Я ж начала питати, де дитина, а вона зразу почала нас обманювати", - пригадує директор центру соціальних служб Близнюківського району Любов Лобунець.

Жінка спершу казала, що народжувала на окупованій території у Сніжному. Насправді ж пологи відбувалися вдома. Дитину поховав 27-річний співмешканець. Черговий, кажуть люди, бо всі діти жінки – від різних чоловіків.

Сусіди кажуть, що жінку та її дітей не бачили вже більше тижня. На занедбаному подвір'ї нині лише самі собаки. "Там постійні сабантуї були. Люди пили, курили, гуляли. Не знаю, де та Галя, може, куди поїхала. Може, до свого Серьожі", - каже сусідка Валя. Співмешканець Галини ще в серпні виїхав в Росію та вже звідти через повідомлення у соцмережі розповів правоохоронцям, де поховав дитину. Правоохоронці продовжують шукаюти матір немовляти. Жінка може сісти за ґрати на 5 років, якщо екпертиза покаже, що дитина народилася живою.

Кореспондент ТСН Євгенія Цвєтанська

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація