Під Харковом військова швидка зіткнулась із легковиком

За непідтвердженими даними, є постраждалі.

Під Харковом сталася ДТП за участю швидкої із військовими номерами.

Про це повідомили очевидці у пабліку Харків City у соцмережі ВКонтакте.

Як з'ясувалося, автомобіль швидкої допомоги "Пежо" та легковик "Міцубісі Лансер" зіткнулися близько 15:10 у селищі Пісочин.

За попередніми даними, в аварії постраждали двоє людей.

Наразі правоохоронці встановлюють подробиці та причини ДТП.

Нагадаємо, 7 лютого, близько 1:30, у Києві на вул. Борщагівській співробітники поліції звернули увагу на автомобіль BMW київської реєстрації, водій якого порушував ПДР. Після того, як він не відреагував на вимогу зупинитися, почалося переслідування, яке тривало більше 30 хвилин.

У затриманні брали участь понад 20 патрулів трьох районів Києва. Поблизу Одеської площі було прийнято рішення відкрити вогонь на ураження. В результаті обстрілу були пробиті колеса автомобіля, також смертельне поранення отримав один з хлопців в авто. Решта троє не постраждали. У чоловіків були ознаки наркотичного сп'яніння.

У поліції вважають, що патрульні законно застосували зброю, Генпрокуратура проводить перевірку. Проти хлопців, які були в машині, порушено кримінальне провадження.

10 лютого у мережі з'явилося відео резонансної гонитви, в якій поліцейські застрелили пасажира BMW. На даному фрагменті видно, як декілька екіпажів поліції переслідують легковик по бульвару Шевченка. Потім гонитва продовжилася по проспекту Перемоги та на Кільцевій.

11 лютого з'явилося радіоперехоплення смертельної погоні патрульних. Судячи з реплік поліцейських на записі, яке розміщене на Youtube "Дорожнього контролю", переслідування відбувалося від бульвару Шевченка, далі по проспекту Перемоги та Кільцевій дорозі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація