Під Хмельницьким викрили підпільних цех, який шив одяг відомих світових брендів

Вартість вилученого майна сягає мільйона гривень.

У Хмельницькій області вкрили підпільний цех з пошиття спортивного одягу відомих світових брендів. Крім того, поліцейські встановили місця збуту цього фальсифікату.

Як йдеться у повідомленні Нацполіції, двоє приватних підприємців організували діяльність підпільного цеху, а кілька десятків працівників займались пошиттям спортивного одягу.

Окрім цього, вони налагодили розгалужену оптову мережу збуту. Виготовлений контрафактний одяг реалізовували населенню на місцевих ринках.

Під час проведення санкціонованих обшуків у підпільному швейному цеху, за місцем проживання організаторів незаконної діяльності та у торгових точках поліцейські вилучили майже півтори тисячі одиниць одягу з логотипами відомих світових брендів.

Також було вилучено 27 одиниць швейного обладнання та сировину для виготовлення одягу. Вартість вилученого майна сягає мільйона гривень.

Фото: Департамент комунікації Нацполіції України

Слідчим управління ГУНП в Хмельницькій області вже відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Організаторам незаконного бізнесу загрожує покарання у вигляді штрафу від 170 тисяч до 255 тисяч гривень з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років або без такого та з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація