Під Києвом підліток убив закохану в нього 16-річну дівчину

Під Києвом підліток убив закохану в нього 16-річну дівчину

Під Києвом підліток убив закохану в нього 16-річну дівчину

Юнак відповідатиме за жорстокий злочин згідно законів для дорослих.

На Київщині 16-річний хлопець задушив свою ровесницю і сховав тіло. Тиждень родичі і друзі вважали дівчину зниклою і безрезультатно шукали її, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У військовому містечку Василькова збираються люди, щоби провести 16-річну Ганну в останню путь. Востаннє її тут бачили 10 травня. Мама каже, був звичайний день, а надвечір її донька змінилася – перестала слухатися будь-кого, крім свого хлопця.

"Вона його так любила, вона готова була… не знаю… Він подзвонив – вона сіла в таксі та поїхала", - розповідає мама вбитої Лариса Тимощенко.

Зі своїм хлопцем Ганна зустрічалася майже півтора року. Разом із ним навчалася в ліцеї, слідом за коханим забрала звідти документи і пішла у вечірню школу. Мама не була в захваті від такої ідеї, але проти їхніх стосунків нічого не мала.

"Такий гарний хлопчик, хоч до рани прикладай. Вони в нас сиділи, у бабусі сиділи, бутерброди робили", - каже пані Лариса.

16-річного хлопця будуть судити за вбивство своєї ровесниці

16-річного хлопця  будуть судити за вбивство своєї ровесниці

Коли дівчина зникла, її хлопець активно долучився до пошуків. Сторінка в соцмережах рясніє проханнями про допомогу. Друзі дівчини кажуть, що всі ці дні він ходив до школи й непокоївся разом з усіма. Та подруги, на відміну од дорослих, не довіряли йому.

"Вона дуже багато плакала, у неї такі істерики через нього були. Він у неї пробачення просив – вона його пробачала. І так було ледве не кожного місяця. Він дуже часто міг її зраджувати", - каже одна з подруг убитої.

Саме ревнощі називають основною причиною трагедії. Нібито Ганна його приревнувала і хотіла припинити стосунки, а хлопець був проти. На допиті він сам усе розповів.

"Вона добігла сюди, уже захекалась. Я її лівою рукою схопив за талію і притиснув до себе, щоб вона заспокоїлася. В цей момент я не розрахував сили, права рука виявилася у неї на горлі і вийшло так, що я її придавив", - каже він.

Коли зрозумів, що дівчина мертва, злякався і покликав друга, щоби заховати тіло. Той допоміг – і тепер проходить у справі як співучасник.

Основному підозрюваному інкримінують три статті – умисне вбивство, приховуванння злочину та крадіжку. Після вбивства він здав у ломбард золоту сережку і телефон убитої.

"Речові докази отримані, призначені відповідні експертизи. Проводяться подальші дії зі встановлення мотивів і причин вчинення цього жорстокого вбивства", - пояснив керівник поліції області Дмитро Головін.

Правоохоронці кажуть, що на момент убивства хлопцеві виповнилося 16, тож за особливо тяжкий злочин його судитимуть, як дорослого. За умисне вбивство йому світить до 15 років в'язниці.

Днями на Миколаївщині 17-річний хлопець зарубав сокирою двох пенсіонерів. Молодик зробив це тільки тому, що хотів покататися на їхній старенькій "Славуті".

Кореспондент ТСН Ольга Нескородяна

Повʼязані теми:

Наступна публікація