Під Павлоградом військовий КамАЗ протаранив легковик, є загиблий

Військова вантажівка начебто виїхала на зустрічну смугу, а водій авто був нетверезий.

У Петропавловському районі Дніпропетровської області поблизу Павлограду водій військової вантажівки влаштував смертельну аварію, у якій загинув водій легковика Олександр.

Про це ТСН.ua повідомили родичі загиблого.

За їхніми словами, близько сьомої ранку у вівторок, 16 вересня, Олександр із дружиною Валентиною на легковику Geely прямували із Дмитрівки до Дніпропетровська, коли на трасі під Павлоградом військовий КамАЗ виїхав на зустрічну смугу і протаранив авто подружжя.

Унаслідок аварії Олександр отримав перелом грудної клітки, у нього був повністю раздроблений таз, чоловік помер у реанімації. Його дружина вижила, але отримала легкі травми і перебуває у шоковому стані. Ще одна пасажирка легковика також отримала травми і знаходиться у лікарні.

На місце аварії виїхали співробітники ДАІ, а водія військової вантажівки відправили на експертизу у наркодиспансер у Павлограді.

Син загиблого розповів, що водій, сержант, був у стані алкогольного сп'яніння. Він також розповів, що в кабіні вантажівки знаходилися троє військових, які поверталися з дня народження сестри водія КамАЗу. За словами сина Олександра, із розмов військовослужбовців він зрозумів, що їхній водій заснув за кермом.

За даними родичів, справу на часі розслідує військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону. Слідчий прокуратури підтвердив ТСН.ua, що за результатами попередньої експертизи у водія військового авто виявили алкоголь у крові. На часі слідчі чекають результатів другої медекспертизи. Водій наразі не затриманий. Триває досудове слідство.

Як повідомлялося раніше, у Краматорську двоє військових загинули в ДТП. Військові сиділи на броні, коли БРДМ перекинулася.

Повʼязані теми:

Наступна публікація