Підліток зарубав двох пенсіонерів заради поїздки на "Славуті"

Підліток зарубав двох пенсіонерів заради поїздки на "Славуті"

Фото: Guns.ru

Приголомшливий злочин стався на півдні України.

На Миколаївщині 17-річний хлопець зарубав сокирою двох пенсіонерів. Молодик зробив це тільки тому, що хотів покататися на їхній старенькій "Славуті", йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У поліцію зателефонував сусід, побачивши, що незнайомець б'є господаря. Коли правоохоронці прибули на місце, у дворі лежав мертвий господар, а в хаті – тіло його 75-річної дружини.

В обох загиблих виявили численні рубані рани голови та тулуба. А поруч знайшли і знаряддя вбивства – сокиру.

Убивцю затримали в сусідньому селі. На вкраденій машині він намагався втекти від правоохоронців, але не впорався з кермуванням і з'їхав у кювет. Зараз він у СІЗО, йому світить довічне ув'язнення.

Здав убивцю його приятель. Грабувати пенсіонерів вони прийшли разом. Утім, коли старенькі стали чинити опір – спільник злякався і втік.

"Було встановлено, що заявник, який повідомив про факт органи поліції, брав участь на початку у протиправних діях. Вони після вживання спиртних напоїв вирішили покататися на автомобілі, знаючи, що у потерпілого є автомобіль", - розповів керівник Первомайського відділу НП Олександр Умрич.

Раніше на Миколаївщині внаслідок спрацювання вибухового пристрою було поранено 62-річного пенсіонераПравоохоронці розпочали кримінальне провадження за статею "умисне убивство".

На Миколаївщині юнак зарубав сокирою 2 пенсіонерів

На Миколаївщині юнак зарубав сокирою 2 пенсіонерів

Повʼязані теми:

Наступна публікація