Підозрюваний у вбивстві дівчинки на Одещині був другом сім'ї і доглядав за дітьми

Підозрюваний у вбивстві дівчинки на Одещині був другом сім'ї і доглядав за дітьми

Фото: Думская

Матір дівчинки заперечує, що її чоловік пиячив з підозрюваним напередодні вбивства.

20-річний ром Михайло, який підозрюється у вбивстві і, можливо, зґвалтуванні 8-річної Ангеліни у селі Лощинівка на Одещині, був другом сім'ї дівчинки.

Про це кореспонденту ТСН.ua Марії Мороз розповіла мама загиблої дівчинки Катерина.

За її словами, Михайло був як член їхньої родини, до нього ставилися, як до брата. Час від часу підозрюваний ночував у їхньому будинку і допомагав доглядати за дітьми. Катерина розповіла, що могла з чоловіком поїхати у місто і залишити на Михайла дітей. Родина загиблої Ангеліни час від часу допомагала харчами родині Михайла – матері та його двом молодшим братам.

Катерина заперечує, що її чоловік Олександр розпивав алкоголь з Михайлом напередодні вбивства її доньки. Жінка розповіла, що за чотири дні до цього влаштувалася на роботу у місцевому барі, і у вечір, коли вбили Ангеліну, вона працювала. Олександр прийшов допомогти їй прибрати та подивитися, щоб ніхто до неї не чіплявся.

За словами Катерини, після повернення додому вона побачила, що її син спить у дитячій кімнаті, а Ангеліни в хаті не було. При цьому взуття дівчинки залишилося вдома, а вікно в хату було відчинене, хоча родина завжди зачиняє вікна на ніч. Катерина каже, що дитину шукали усю ніч, але так і не знайшли.

Мешканці села розділилися у думках, характеризуючи родину вбитої дівчинки. Одні кажуть, що це благополучна родина, інші наполягають на протилежному. Селяни розповіли ТСН.ua, що у Катерини було п'ятеро дітей, але двох начебто відібрали соціальні служби, позбавивши жінку батьківських прав, ще одна маленька дитинка, за їхніми словами, померла минулої зими від пневмонії. Після вбивства Ангеліни у Катерини та її чоловіка залишився хлопчик 3-4 років.

Нагадаємо, 28 серпня в Лощиновці відбулося народне віче, на якому селяни вимагали вигнати циган з населеного пункту. Напередодні стало відомо про те, що був знайдений труп дівчинки з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці нарахували на тілі вбитої множинні проникаючі поранення й синці.

Наразі правоохоронці чекають результатів судмедекспертизи, але за попередніми даними, дівчинку було зґвалтовано.

У жовтні їй мало виповнитися 9 років.

За підозрою у вбивстві затримали 20-річного жителя Лощинівки – рома за національністю. Обурені мешканці села великим натовпом пішли громити поселення ромів у цьому населеному пункті з наміром вигнати поселенців, які з'явилися в селі близько трьох років тому. Було пошкоджено близько 6-7 будинків, люди покинули будинки ще до погрому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація