Підозрюваного у вбивстві патрульних у Дніпрі виписали з лікарні

Підозрюваного у вбивстві патрульних у Дніпрі виписали з лікарні

Фото: Facebook/Арсен Аваков

Зараз Пугачов знаходиться в СІЗО.

Підозрюваного у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі Олександра Пугачова сьогодні, 28 вересня, виписали з Дніпровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова.

Про це сайту "Сегодня.ua" повідомила керівник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Дніпровській області Анна Старчевська.

"Він зараз в СІЗО. Його виписали з лікарні", - зазначили в поліції.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Дніпра на два місяці арештував підозрюваного Олександра Пугачова. Олександр з реанімаційної палати спілкувався з суддею по Skype. Після операції підозрюваний у реанімації під посиленою охороною. Медики кажуть, що він при ясній свідомості, має добрий апетит і взірцеві показники тиску та пульсу. Поводиться не агресивно, але скаржиться лікарям, що йому незручно у кайданках, якими його фіксують у ліжку.

У Дніпрі сотні містян прийшли до театру імені Горького, щоб попрощатися з патрульними поліцейськими Артемом Кутушевим та Ольгою Макаренко, яких вбив екс-боєць "Торнадо" Олександр Пугачов. 

У Дніпрі 25 вересня зранку поблизу автовокзалу екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки "Citroen" за порушення правил дорожнього руху. Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив декілька пострілів та зник з місця пригоди. Співробітники патрульної поліції загинули.

Свідок убивства поліцейських у Дніпрі розповів деталі злочину “торнадівця” Пугачова

Свідок убивства поліцейських у Дніпрі розповів деталі злочину “торнадівця” Пугачова

Повʼязані теми:

Наступна публікація