Підприємливі одесити перевозять містян за 150 гривень затопленими вулицями

Підприємливі одесити перевозять містян за 150 гривень затопленими вулицями

Фото: Думская

В Одесі досі панує негода

Троє загиблих, серед них 11-річна дитина, дві з половиною сотні повалених дерев, півсотні пошкоджених автомобілів. Одеса оговтується від стихії, яка і досі не залишає регіон, йдеться в ТСН.12.00.

Дощ, який не зупинявся добу, залив деякі вулиці та повністю заблокував рух зі спального району, де мешкають 150 тисяч одеситів. Людям довелося їхати об'їзною дорогою, де утворилися величезні затори. Невтішний прогноз синоптиків і на сьогодні.

В районі Пересипу основна дорога з селища Котовського до міста досі залита, місцеві жителі кажуть було майже по шию і затопило усі домівки навкруги. Повалені вітром дерева повністю заблокували рух навіть для вантажівок. Люди не можуть вийти на вулицю. Аби дістатися, наприклад, до лікарні, довелося використовувати гумові човни.

"Я намагаюся потрапити на роботу і не можу, другий день ось таке ось тут твориться і машини все перекрили, люди не можуть в лікарню і звідти. Човни ось так от їздять і беруть з людини по 150 гривень, щоб провести ось так от 2 метри", - розповідає місцева мешканка.

З іншого боку сусідня вулиця також залита водою, але люди ризикують пересуватися саме ним. Від ранку біля мосту чергує патрульна поліція. Авто спрямовують в об'їзд, людям радять рухатися через кільцеву дорогу.

Дуже багато дерев впали на проїжджу частину. Їх розпилюють, але не так швидко як хотілось би водіям. Комунальники просто не встигають виїжджати за всіма аварійними викликами. Місто тримається, але одеситам все ж рекомендували не виїжджати на роботу та навчання. Тоді простіше буде прибирати усе після буревію.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація