Після моторошної знахідки на пляжі Одещиною поповзли чутки про маніяка та ритуальне вбивство

Після моторошної знахідки на пляжі Одещиною поповзли чутки про маніяка та ритуальне вбивство

Після моторошної знахідки на пляжі Одещиною поповзли чутки про маніяка та ритуальне вбивство

Жертву знайшли через кілька днів після злочину.

На Одещині людей переполошила смерть дівчини. Її знайшли присипаною піском на дикому пляжі між містом Чорноморськом та селом Санжейкою, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

На пляжі не багатолюдно, тому загибла тут пролежала понад п'ять діб. Страшну знахідку виявив чоловік, що гуляв із собакою. Поруч лежали речі. Саме за ними поліція намагалася з'ясувати особу загиблої. "Питали, чи не бачили дівчину в таких речах. Вона пролежала в піску п'ять днів, як виявила експертиза. Тому там нічого неможна було впізнати", - розповіла працівниця кафе Олена Воронєжцева.

Поліції на узбережжі було багато, а інформації обмаль. Тож люди почали обговорювати найнеймовірніші версії. "Деякі кажуть – маніяк. Деякі кажуть, що, можливо, просто якийсь там приїжджий щось не поділив із жінкою та вирізав їй статеві органи, тому що боявся, що його впізнають за спермою", - переповідає чутки відпочивальниця Галина Стрешна.

А ще місцеві пригадали, що недавно на підприємтсвах розклеювали фото ще однієї зниклої дівчини. Тож з'явилися чутки і про серійного вбивцю. "Вона зникла другого числа. Вона пішла на пляж Райдужний, а далі її доля невідома. Фотографія була там", - розповів місцевий житель Олександр Андрійчук.

В Одеській області знайшли присипане піском тіло дівчини

В Одеській області знайшли присипане піском тіло дівчини

Туристи теж занепокоєні. "Ми були тут минулого року, все було тихо і спокійно, нічого такого не було. Цього року ми приїхали – і через чотири дні ось це сталося. Ми, звичайно, всі були в шоці", - каже відпочивальниця з Вінничини Тетяна Іванова.

В поліції вже встановили особу загиблої. Це 21-річна жителька Черноморська. Мають і двох підозрюваних. Вони теж місцеві. "Це не було ні ритуальне вбивство, ні вбивство, пов'язане з проведенням якихось медичних дослідів. Відпочивальники в цьому плані можуть бути спокійними і не переживати, що цей факт може повторитися", - розповів начальник слідчого відділу Овідіопольського відділу поліції Олександр Остроглядов.

Правоохоронці не розкривають усіх обставин резонансної справи. Кажуть лише, що, найімовірніше, вбивство виникло через сварку на пляжі. А от хто з двох підозрюваних убивав і чому так жорстоко – з'ясовуватимуть під час судово-медичної експертизи.

Днями у центрі Одеси знайшли тіло чоловіка з численними ножовими пораненнями. Загиблому на вигляд 30 років. На тілі правоохоронці нарахували 13 поранень.

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

Повʼязані теми:

Наступна публікація