Після смертельної ДТП у Сумах міліція ледь врятувала від самосуду водія Audi 6

Після смертельної ДТП у Сумах міліція ледь врятувала від самосуду водія Audi 6

Водія-вбивцю від самосуду натовпу врятувала міліція / Фото: ТСН.ua

За кермом авто, яке розтрощило зупинку, знаходився 35-річний сумчанин.

Водій легковика Audi 6, який влаштував смертельну аварію на зупинці у Сумах, прямував з центру в бік Хіммістечка та на вул. Харківській на високій швидкості виїхав на зустрічну смугу, перетнув три смуги руху і протаранив зупинку "Сумсільмаш" разом з магазином.

Про це повідомила начальник прес-служби управління Державтоінспекції УМВС України в Сумській області Вікторія Писаренко, пише Уніан.

У цей час на зупинці не менше семи людей очікували громадський транспорт. В результаті зіткнення іномарка збила не менше п'яти осіб. Чоловік і жінка, тіла яких відкинуло на 10-15 метрів, загинули на місці ДТП, а трьох людей відвезли карети "швидкої". Магазин і зупинка після удару виявилися розгромленими.

Водій автомобіля залишився живий. На місці аварії моментально зібралося кілька сотень людей, серед яких лунали заклики до самосуду. В цей же час водія іномарки сховали в патрульній машині, яку оточили кілька десятків працівників міліції.

У коментарі присутнім журналістам перший заступник начальника УМВС України в Сумській області Руслан Скрипник, який прибув на місце аварії, повідомив, що чи перебував водій в стані алкогольного сп'яніння, встановить експертиза.

Як виявилося, водієм машини був сумчанин Олександр Блинников, 1978 р. н.

Нагадаємо, 4 червня цього року в цю ж зупинку в'їхав пасажирський автобус, який вдарила ззаду вантажна "Газель", а дві людини на зупинці були травмовані.

У Сумах іномарка протаранила зупинку і вбила двох людей

У Сумах іномарка протаранила зупинку і вбила двох людей

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація