Боєць АТО, який жив у землянці з родиною, показав отримане зі скандалами нове житло

Боєць АТО, який жив у землянці з родиною, показав отримане зі скандалами нове житло

Боєць АТО, який жив у землянці з родиною, показав отримане зі скандалами нове житло

Фото: Вісті Черкащини

Сім'я вояка вже облаштовує нове помешкання. 

Боєць АТО  Олег Савранський з Черкащини, який жив у землянці і мав суперечки з односельчанами, нарешті переїхав зі своєю сім'єю до власного помешкання. Жителі села були проти того, щоб воїну виділили будинок та ділянку за службу у зоні проведення антитерористичної операції, йдеться у програмі "Гроші".

Нещодавно у подружжя народився маленький син. У новій оселі сім'я вже зробила ремонт: поклеїли шпалери, поклали плитку. Раніше Олег та Оля жили в землянці, яку вояка тоді також гарно облаштував. Там навіть були ванна та туалет. Своєю чергою, односельчани були незадоволені життям родини у фешенебельній землянці, але й були проти, щоб їй видали будинок.

Лише після втручання програми "Гроші", яка показала сюжет про перипетії в селі, Олі та Олегу нарешті вдалося отримати житло.

"Знаєте,  завдяки тій програмі, мабуть, через тиждень уже нам позвонили, я як раз на УЗД поїхала, а чоловік дзвонить і каже, що показують будинок. Ну, ми погодилися одразу, що нам краще шукати", - ділиться жінка.

Будинок подружжя отримало, але документів на нього поки немає. Сільський голова, своєю чергою, запевнив, що хвилюватися не потрібно і до Нового року власниці будинку виплатять всі гроші, а сім'я отримає документи на житло.

Нагадаємо, раніше на Львівщині підлітки обікрали будинок загиблого бійця АТО під час його похоронів. Пошкодивши металопластикове вікно, зловмисники викрали планшет, мобільний телефон, 3100 гривень, 100 доларів США та 70 євро. Загалом, злодії завдали збитків на суму близько 40000 гривень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація