Півтисячі людей вимагають під Міноборони врятувати військових під Іловайськом

Півтисячі людей вимагають під Міноборони врятувати військових під Іловайськом

Батьки просять бути толерантними і провести мирний пікет / Фото: ТСН.ua

Люди закликають надати військовим важку техніку, щоб вивести їх з подвійного кільця.

Батьки, дружини і активісти збираються під Міністерством оборони у Києві з вимогою врятувати бійців 6 батальйонів, які опинилися в оточенні російських найманців і сепаратистів під Іловайськом.

За словами родичів, з деякими військовими вони все ще мають зв'язок. Ті повідомляють, що ситуація критична – не вистачає їжі, води і озброєння. Військові кажуть, що для того, що прорвати подвійне кільце терористів потрібна важка техніка, якої у них не вистачає. Дружини і матері бійців зі сльозами розповідають, що щоразу спілкуючись з чоловіками прощаються з ними.

Зараз півтисячний натовп перекрив всі виходи з будинку Міністерства оборони і вимагають зустрічі з Гелетеєм. Зважаючи на настрої людей і присутність на мітингу представників Автомайдану і "Правого сектору", батьки просять бути толерантними і провести мирний пікет.

Нагадаємо, вчора ввечері, 27 серпня, близько півсотні родичів бійців 40-го батальйону територіальної оборони "Кривбас" перекрили легковими автомобілями в Долгінцевському районі Кривого Рогу трасу на Дніпропетровськ і вимагали зустрічі з відповідальною особою від Генерального штабу АТО.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація