ПЛК у Миколаєві: від професійності до благодійності Реклама

ПЛК у Миколаєві: від професійності до благодійності

"Перша логістична компанія" - це транспортно-експедиційна компанія, яка надає повний спектр послуг при перевезенні вантажів залізничним транспортом з усіх регіонів України у прямому експортному сполученні і у порти. 

Представництва у більшості областей України забезпечують оперативне виконання замовлень клієнтів. З кожним компанія підписує договір транспортної експедиції.

"Транспортування товару має відбуватися якісно з дотриманням необхідних умов при завантаженні, зберіганні та розвантаженні. Це один з принципів нашої роботи. Тому ми виїжджаємо в порт, оглядаємо вагони. Тісно співпрацюємо з торгівельно-промисловою палатою у проведенні експертиз. Надаємо повну інформацію замовнику" – коментує менеджер транспортно-експедиторської діяльності Миколаївської філії ТОВ "Перша логістична компанія" Артур Конєв.

Представники Першої логістичної у Миколаєві допомагають не тільки клієнтам. Командою фахівці беруться за добрі справи. Так, усі разом підтримали традицію компанії і здали кров на потреби АТО. Окремим напрямком у благодійних справах логістів є допомога дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування. Зокрема, єдиному в області Миколаївському будинку дитини. Тут наразі перебуває 109 малюків від народження до 4х років та група дітей, які проходять реабілітацію  - дошкільнята. Під час візиту представники ПЛК привезли необхідні засоби гігієни та оргтехніку.

"Відповідно до постанови Кабміну, ми не маємо права закупати комп'ютерну техніку. Така ситуація в країні. Та без неї, ми як без рук. Тому доводиться розраховувати тільки на благодійників. Так само і з памперсами та з проведенням ремонтних робіт" - розповідає головний лікар Миколаївського будинку дитини Ольга Литвинова.

Нові будівлі будинку дитини з двох корпусів та допоміжними спорудами, які діють за призначенням сьогодні були зведені у 1980 році на кошти мешканців Миколаєва, зароблених на суботниках. У 2015 році будинок дитини відсвяткував свій 95-річний ювілей. Представники ПЛК закликають жителів рідного міста і сьогодні підтримувати малят.

У житті кожної людини є місце благодійності, головне мати бажання – переконана команда Миколаївської філії ПЛК. Тут керуються принципом: "Перші в усьому!". Закликають краян та представників інших компаній брати приклад -професійно виконувати свою роботу та долучатися до добрих справ! 

Наступна публікація