Подорож головної ялинки із Карпат до Києва. Дивіться на інтерактивній мапі, як їхала ялинка

Подорож головної ялинки із Карпат до Києва. Дивіться на інтерактивній мапі, як їхала ялинка

Фото: УНІАН

З Карпат ялинка виїхала у суботу, 3 грудня. 

У п'ятницю, 2 грудня, з карпатських лісів Івано-Франківської області до Києва у подорож вирушила головна ялинка країни. 26-метрова красуня прибула до столиці у суботу, 3 грудня. 

ТСН.ua спільно з M2M GPS-tracker організував унікальну можливість стежити за мандрами ялинки з Івано-Франківщини до столиці на інтерактивній мапі у режимі реального часу.

В автівці, котра перевозить ялинку, перебував спеціальний GPS-tracker, який передає точні координати вантажівки та в режимі реального часу відображав їх на карті. 

Як ялинка їхала до Києва можна подивитися у записі онлайн-трансляції:

Зазначимо, наразі на Софійській площі уже ведуться підготовчі роботи для встановлення ялинки. Відомо також, що ялинка важитиме 15 тонн. На її доставку витратять 50 тисяч гривень.

Організатори прикрасять ялинку тисячею яворівських іграшок у формі коників, зірок та янголів. Середній розмір іграшки –70 см, вони виготовлені з натурального дерева.

З верхівки ялинки донизу спіраллю падатимуть гірлянди, загальна довжина яких становитиме 3 кілометри. Зелені гілки будуть окуті 42 тисячами різнокольорових ліхтариків.

Відкриття та засвічення головної ялинки України відбудеться в понеділок, 19 грудня 2016 року, на Софійській площі о 18:00.

Фото: ТСН.ua

Наступна публікація