Подробиці моторошного вбивства в Харкові: чоловік добу просидів із тілами забитих ним жінок

Подробиці моторошного вбивства в Харкові: чоловік добу просидів із тілами забитих ним жінок

Подробиці моторошного вбивства в Харкові: чоловік добу просидів із тілами забитих ним жінок

Убивця помер, щойно пояснив правоохоронцям мотиви свого злочину.

У Харкові чоловік убив трьох жінок, а потім вкоротив собі віку. Мотиви злочину правоохоронцям відомі лише з його слів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Кривава драма сталася в одній з багатоповерхівок. Сусіди чули крики, але кажуть, мешканці цієі квартири часто сварилися, тому одразу не звернули уваги.

Дізналися про потрійне вбивство від медиків "швидкої", яку викликав для себе 53-річний чоловік. Коли лікарі зайшли у квартиру – побачили закривавлені тіла трьох жінок і повідомили поліцію.

"Знаю, що молотком убили господарку та доньку. А та, котра живе в Бабаях і приїхала в гості – її задушив він. Вочевидь, усі були п'яні", - каже сусідка Людмила Опалькова.

Поліції підозрюваний зізнався, що був напідпитку і вбив молотком 46-річну співмешканку через сварку – нібито вона не дала йому гроші на випивку. Потім тим же інструментом позбавив життя і її 76-річну матір. За добу приїхала 47-річна родичка – тож розправився і з нею.

"Це дуже жорстоке вбивство, кількість ударів навіть важко порахувати зразу", - зізнається прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

У Харкові чоловік скоїв потрійне вбивство молотком

У Харкові чоловік скоїв потрійне вбивство молотком

Поки чоловік давав свідчення слідчим – скаржився на самопочуття.

"Викликали швидку. Кажуть, тиск добрий, все добре. Потім кажуть, вставайте. Його підсунули до стінки, щоби він привстав, а він каже – мені погано", - розповідає Людмила Опалькова.

Сусіди подейкують, що у нього було хворе серце, тож спиртне було протипоказане. Правоохоронці ж вважають наймовірнішою причиною смерті самогубство.

"Підозрюваний пояснив, що вживав лікарські препарати у великій кількості, після чого йому стало зле і на сходах настала смерть", - розповів слідчий Олександр Макаров.

Попри це, слідство триватиме.

"Незважаючи на смерть підозрюваного, будуть проведені всі експертизи. Зараз перевіряється інформація, але поки що немає даних про те, що ця людина мала проблеми з законом раніше", - кажуть у прокуратурі.

Поліція відкрила кримінальне провадження, щоб переконатися, що всі очевидні факти та зізнання відповідають дійсності.

Кореспондент ТСН Світлана Федчун

Повʼязані теми:

Наступна публікація