Подробиці смертельної ДТП під Києвом: лікарі розповіли про травми дітей

Подробиці смертельної ДТП під Києвом: лікарі розповіли про травми дітей

Фото: Головне управління національної поліції Київської області

Поїздка до цирку завершилася госпіталізацією цілої групи школярів.

Смертельна ДТП сталася вдень на Одеській трасі під Києвом. Автобус з 16 школярами, що їхали на екскурсію до столиці, зіштовхнувся з легковиком, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Діти разом зі своєю вчителькою їхали до цирку, проте біля самого Києва їхні плани за лічені секунди змінив водій "Ниви". "З бензоколонки виїздив легковик "Нива", який, попередньо, порушив правила руху, виїхав на автостраду і зіткнувся з мікроавтобусом, в якому їхали діти", - розповів речник поліції Київщини Микола Жукович. Водій мікроавтобуса не встиг загальмувати та врізався в авто, яке перегородило йому дорогу. Маршрутку винесло на узбіччя, а потрощений ущент легковик перекинуло на місці зіткнення.

На Одеській трасі з легковиком зіштовхнувся автобус зі школярами

На Одеській трасі з легковиком зіштовхнувся автобус зі школярами

Пасажир та водій лековика від потужного удару вилетіли на дорогу, один загинув на місці, іншого шпиталізували, проте врятувати йому життя не вдалося. Дев'ятьох дітей 11-12 років із численими забиттями доправили до лікарень, як і вчительку, водія мікроавтобуса та маму однієї дитини. "Коли вони поступили у приймальне відділення, діти були перелякані. Ну, це звичайно, та й дорослі були перелякані", - розповіла головний лікар Васильківської лікарні Лідія Пацало.

За словами медиків, у водія перелом ноги, у мами пошкодження плеча, у дітей струси мозку, пошкодження кінцівок, забиття та гематоми. Наразі більшість постраждалих уже відпустили по домівках, однак психологічна допомога їм, за словами лікарів, не завадить.

Кореспондент ТСН Вікторія Ніконенко

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація