Подробиці стрілянини в Одесі: грабіжник і убивця інкасаторів застрелився на очах у поліції

Подробиці стрілянини в Одесі: грабіжник і убивця інкасаторів застрелився на очах у поліції

Нападник в Одесі діяв один / Фото: Думская

Зловмисник діяв один, покладаючись на власні знання режиму роботи своїх жертв.

Спробу пограбування інкасаторської машини в Одесі вчинив працівник цього ж банку. Про це повідомляє поліція, не уточнюючи, був це колишній співробітник, чи нинішній, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Відомо, що вбивця – це 41-річний одесит, який працював водієм відділу інкасації грошей. На справу зловмисник пішов сам.

Обрав останню точку інкасації перед поверненням до банку, коли в машині вже було багато грошей. На місце злочину приїхав на авто, вдягнув бронежилет. Дочекався, коли двоє працівників банку зайшли до торговельного центру, а в машині залишилися водій та охоронець. Вдерся до машини і відкрив вогонь.

Поранений інкасатор вистрибнув і побіг за допомогою. Тоді нападник зачинився в інкасаторській машині.

Спробу пограбування інкасаторської машини в Одесі вчинив працівник цього ж банку

Спробу пограбування інкасаторської машини в Одесі вчинив працівник цього ж банку

"Патрульні оточили автомобіль, щоб він не міг рухатися і не міг поїхати. Просили людину в салоні вийти та не створювати проблем. Людина не виходила, а потім почули хлопок", - розповіла речник патрульної поліції Одеси Алла Марченко.

Нападник вистрілив собі в голову. Експерти досліджують його зброю. По факту злочину порушено кілька кримінальних проваджень. Однак головний фігурант їх – мертвий.

У банку обіцяють допомогти родині загиблого водія та сприяти розслідуванню події. Питання, чому інкасатор пішов на пограбування, вбивство та самогубство й досі залишається відкритим. Ні в банку, ні в поліції на нього не відповідають.

Як повідомлялося, напередодні о 18:20 до чергової частини Приморського відділу поліції Одеси надійшло повідомлення про те, що група невідомих осіб скоїла збройний напад на інкасаторську машину на вул. Пантелеймонівській, 88.

Пізніше з'явилася інформація, що під час цього злочину загинув один із нападників. Вже у п'ятницю поліція оприлюднила деякі подробиці цього злочину. Як з'ясувалося, в нападі на інкасаторів підозрюють працівника цього ж банку.

Кореспондент ТСН Олена Черняєва

Повʼязані теми:

Наступна публікація