Подругу голови "Азова-Крим" Краснова відпустили під домашній арешт

Подругу голови "Азова-Крим" Краснова відпустили під домашній арешт

Фото: УНІАН

Клопотання прокуратури задовільнили.

Шевченківський районний суд Києва виніс рішення про запобіжний захід подрузі керівника цивільного корпусу "Азов-Крим" Оксані Шелест.

Як передає кореспондент ТСН, Оксані присудили нецілодобовий домашній арешт, їй неможна покидати домівку вночі. Саме такий запобіжний захід просила прокуратура. Сама Шелест розповіла в суді, як жорстоко з нею та Красновим поводились під час затримання.

"Ми не чинили опору, ми просто лежали. Тобто я лежу на землі, підбігає хлопець з Альфи, поставили на коліна и примушували дати покази проти себе. Це тривало протягом п'яти годин", - розповіла Шелест.

Судове засідання щодо Станіслава Краснова перенесли на 2 березня. А до того його мають обстежити медики, визначити його стан, надати допомогу та зробити висновок, чи може він брати участь у засіданнях.

Напередодні СБУ оголосила, що затриманий лідер цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов був агентом російської ФСБ і готував теракти в Україні. А його дівчині Оксані інкримінують незаконне носіння, зберігання і передачу вибухових речовин та пристроїв за попередньою домовленістю з групою осіб.

1 березня їх обох доправили до Шевченківського суду Києва - для обрання запобіжного заходу. Краснов заявив, що його протягом 7-8 годин били під час затримання. СБУ, своєю чергою, опублікувала відео розмови Краснова з російським куратором

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Шевченківський суд наразі обирає запобіжний захід "азовцю" Станіславу Краснову та його дівчині

Шевченківський суд наразі обирає запобіжний захід "азовцю" Станіславу Краснову та його дівчині

Повʼязані теми:

Наступна публікація