Поліцейські, підозрювані у вбивстві мешканця Кривого Озера, оскаржать запобіжний захід

Поліцейські, підозрювані у вбивстві мешканця Кривого Озера, оскаржать запобіжний захід

Поліцейські, підозрювані у вбивстві мешканця Кривого Озера, оскаржать запобіжний захід

Фото: Новости-N

Підозрювані звернуться в апеляційний суд.

Двоє поліцейських, яких підозрюють у вбивстві мешканця Кривого Озера на Миколаївщині Олександра Цукермана, оскаржать в апеляційному суді міру запобіжного заходу. Про це повідомив прес-секретар Апеляційного суду Миколаївської області, передає Еспресо.TV.

Розгляд скарги Олександра Причипойди відбудеться 31 серпня, а Миколи Хоменка - 1 вересня.

"Розгляд апеляційної скарги на постанову Центрального райсуду Миколаєва про обрання запобіжного заходу підозрюваним Олександру Причипойді та Миколі Хоменку відбудеться 31 серпня та 1 вересня", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч проти 24 серпня в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області місцеві поліцейські насмерть забили молодого чоловіка. Як повідомив Генпрокурор Юрій Луценко, заарештовані троє поліцейських та доведено застосування ними вогнепальної зброї.

Як розповідають місцеві мешканці, напередодні 33-річний Олександр Цукерман перебрав з алкоголем і влаштував сімейні розборки з дружиною. До цього посварився з таксистом та лопатою побив вікна у його автівці. Але згодом заспокоївся і ліг спати в гаражі. Однак до місцевої поліції вже надійшли два виклики - перший - від таксиста, другий - від дружини. На місце один за одним приїхали два патрулі.

Мати загиблого Ольга Цукерман, яка була свідком вбивства її сина каже, що вже після того, як чоловік був мертвим, поліцейські наступали йому на шию ногами. З тіла витягли чотири кулі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація