Поліцейські спецпідрозділу "Київ" погоріли на контрабанді з "ДНР"

Правоохоронців схопили із контрафактними сигаретами на декілька мільйонів гривень.

Полк патрульної служби поліції особливого призначення "Київ" схопили під час перевезення великої партії контрафактних сигарет на суму понад 4 млн гривень.

Про це повідомили в управлінні зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генпрокуратури України.

"Новоутвореним Департаментом з розслідування та нагляду у кримінальних провадженнях у сферах державної служби та власності Генеральної прокуратури України, у тісній взаємодії з підрозділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області, управлінням внутрішньої безпеки Національної поліції України у м. Києві, за підтримки Головної військової прокуратури України, затримано велику партію контрафактних сигарет, виготовлених на території так званої "ДНР", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, силовики затримали "УРАЛ" поліцейських з напівпричепом, який прямував до столиці. Під час обшуку у вантажівці було виявлено близько 400 тисяч пачок сигарет на суму понад 4 млн грн.

Наразі правоохоронці порушили кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання та транспортування з метою збуту підакцизних товарів, до того ж з'ясовується, хто ще причетний до організації контрабанди.

Нагадаємо, раніше головний військовий прокурор України Анатолій Матіос розповів, що за 5 місяців окремі підрозділи 28-ї бригади отримали понад 100 млн гривень за пропуск машин з контрабандою через блокпости на лінії розмежування. До кримінальної відповідальності притягнуті 8 осіб.

Повʼязані теми:

Наступна публікація