Поліція Одеси спростувала заяви про "вибух" вночі

Поліція Одеси спростувала заяви про "вибух" вночі

Фото: УНІАН

У Мережі писали про гучні звуки, схожі на вибух, у центральних районах.

Поліція Одеси після перевірок заявила, що інформація про нічний вибух у місті не підтвердилась. Про це йдеться у заяві прес-служби ГУ НУ Одеської області.

Зазначається, що заява про вибух надійшла до поліції о 4:17 ранку, на місці знайшли використану морську ракету, яка подає сигнал лиха.

"Інформація про вибух в Одесі не підтвердилась. 17.09.2017 о 04:17 год. на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що на вул. Тираспольська, 5 - щось вибухнуло. Перевіркою виявлено використану звукову морську ракету "ЗРБ-40", яка подає сигнали пiд час лиха. Постраждалих немає", - йдеться у заяві.

Iнформацiя про вибух в м.Одесi не пiдтвердилась 17.09.2017 о 04:17 год. на спецлiнiю "102" надiйшло повiдомдення про те...

Опубліковано Поліція Одеської області 16 вересня 2017 р.

Зазначимо, що у Мережі повідомляли про кілька гучних вибухів, які нібито чули вночі у центрі міста та інших районах.

Нагадаємо, в ніч проти 16 вересня в Одесі загорівся муніципальний дитячий оздоровчо-спортивний табір "Вікторія". На момент загоряння в таборі перебувало 150 дітей. У корпусі, який загорівся, було 42 дитини. За інформацією журналістів, з вікон палаючої будівлі вистрибнули троє дітей. У ДСНС повідомили, що двоє дітей загинули під час пожежі , ще двоє отримали травми. Двох діток, які отримали травми, бригада швидкої допомоги доправила до обласної дитячої клінічної лікарні. На Одещині оголосили жалобу через трагедію, а ЗМІ назвали імовірну причину смертельної пожежі в дитячому таборі в Одесі. 

Увечері суботи, 16 вересня, під стінами мерії відбувся мітинг батьків та активістів. Зібрання переросло в сутички з бійками, сльозогінним газом та вибухом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація