Поліція опублікувала фото з місця вбивства мера Старобільська

Посеред дороги видно калюжу крові. 

Головне управління Нацполіції у Луганській області опублікувало світлини з місця вбивства мера міста Старобільськ Володимира Живаги.

За даними правоохоронців, наразі слідчі відпрацьовують різні версії щодо мотивів скоєння вбивства. Внаслідок розтину було встановлено, що смерть чиновника настала через вогнепальні поранення у голову та шию. Були вилучені дві кулі калібру 9 мм.

Цей факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за частиною 1 статті 115 КК України "Умисне вбивство". Наразі вживаються заходи щодо встановлення та затримання особи, яка скоїла вказаний злочин.

Нагадаємо, що наразі поліція розслідує убивство очільника Старобільська Володимира Живаги. Смерть міського голови кваліфікують як умисне убивство. До лікарні мера не довезли – він помер в кареті "швидкої". Правоохоронці взялися за розслідування. 

Живага був висуванцем від партії "Наш край" та полюбляв висловити свої думки у відео та статтях. Свою точку зору щодо різних аспектів життя українців Живага раніше активно публікував на сайті громадського руху "Український вибір", який є політичним проектом кума Володимира Путіна – Віктора Медведчука. Там, зокрема, можна знайти десятки публікацій загиблого мера та не менше різноманітних відео, на кшталт "О сухарике и бухарике", "О мире и квартире".

Повʼязані теми:

Наступна публікація