Поліція розкрила подробиці переговорів із маріупольським стрілком

Поліція розкрила подробиці переговорів із маріупольським стрілком

Фото: ГУНП у Донецькій області

Поранений ним правоохоронець живий.

Одразу чотири кримінальні статті загрожують "маріупольському стрілку", який напередодні забарикадувався у квартирі, відстрілювався від правоохоронців і кинув гранату у поліцейських. Але потім таки здався, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

53-річний чоловік зараз під вартою. Йому закидають замах на життя правоохоронця, погрози поліції і незаконне поводження зі зброєю.

Поліція Донецької області розповіла подробиці 4-годинних переговорів зі стрільцем. На них прибули високі поліційні чини. Спочатку розмовляли через двері, а потім перейшли до вікна помешкання чоловіка. Той побачив, що правоохоронці без зброї і спецзасобів.

Згодом пустив до квартири одного з них. Погодився віддати зброю і гранату. У помешканні – численні сліди від куль. Поліція зброї не застосовувала.

Пораненого через вибух гранати правоохоронця прооперували. Його життю нічого не загрожує.

Напередодні повідомлялося, що правоохоронці мають намір перевірити чоловіка на причетність до терористичних організацій.

Цього тижня у Маріуполі місцевий мешканець, у якого, за попередньою інформацією, вдома зберігалася заборонена зброя, забарикадувався та почав чинити опір правоохоронцям, застосувавши вогнепальну зброю та гранату. Після кількох годин переговорів він здався поліції.

Маріупольському стрільцю світить одразу чотири кримінальні статті

Маріупольському стрільцю світить одразу чотири кримінальні статті

Повʼязані теми:

Наступна публікація