Поліція веде переговори щодо заміни малопотужних Toyota Prius - Деканоідзе

Поліція веде переговори щодо заміни малопотужних Toyota Prius - Деканоідзе

Хатія Деканоїдзе / Фото: УНІАН

На новий автопарк не вистачає фінансування.

Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе повідомила, що для поліцейських шукають нові автомобілі, більш потужні, ніж Toyota Prius.

"Я згодна, що "Тойота Пріус" - не найбільш ідеальна машина для патрульної поліції. Так, можливо, коли у нас буде повне фінансування, ми будемо купувати більш відповідні поліцейські машини для цих цілей", - розповіла голова Нацполіції в інтерв'ю "Укрінформу".

Більш того, за словами Деканоідзе, переговори щодо заміни авто активно ведуться, проте подробиць поки повідомляти не хочуть.

"Ми ведемо переговори. Я зараз не буду розкривати всі секрети, але думаю, що незабаром ми оновимо наш автопарк", - розповіла Деканоідзе.

Розмови про те, що Toyota Prius не годяться для переслідування виникли після резонансної гонки поліцейських за потужним позашляховиком. У ніч на 7 лютого четверо молодиків на іномарці протягом години тікали від поліції. Зрештою поліцейські відкрили вогонь по автомобілю і застрелили 17-річного Михайла Медведєва. Голосіївський райсуд Києва відпустив Храпачевского під особисте зобов'язання, однак прокуратура подала апеляційну скаргу на рішення - тепер водій під домашнім арештом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація