Поліція взялася за дебошира, який влаштував різанину на лекції художника Павленського в Одесі

Поліція взялася за дебошира, який влаштував різанину на лекції художника Павленського в Одесі

Фото: Думська

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом поранення людини під час лекції російського художника Петра Павленського в Одесі.

Про це повідомив УНІАН із посиланням на Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Повідомляється, що до Приморського відділу поліції звернувся громадянин із заявою про вжиття заходів до невідомого чоловіка, який завдав йому ножові поранення правої кисті.

Відомо, що пораненого доправили до медичного закладу з рваною раною пальця правої кисті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 12 серпня, в Одесі зустріч з епатажним російським художником-акціоністом Петром Павленським завершилася різаниною. Під час лекції один із слухачів, який виявився популярним блогером "Адольфичем", вів себе зухвало –кидав руку в нацистському вітанні і пив коньяк з пляшки. Одна із слухачок обурилася поведінкою чоловіка і зажадала викликати охорону. Коли до "Адольфича" підійшли охоронці, зав'язалася бійка, блогер дістав ножа і поранив у руку одного з правоохоронців. На місце події викликали поліцію, але дебошир і сам Павленський вже покинули зал.

Однак, на цьому історія не закінчилася. Поранений охоронець поїхав на машині швидкої допомоги разом зі своїм напарником. По дорозі напарнику стало зле, і він помер від серцевого нападу. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація