Понад 600 днів полону. Як Савченко змагається проти путінського режиму: інфографіка

Понад 600 днів полону. Як Савченко змагається проти путінського режиму: інфографіка

Савченко перебуває у полоні вже понад 600 днів. / Фото: Reuters

Вирок Савченко буде оголошений 21 березня.

У середу, 9 березня стало відомо, що вирок у справі полоненої української льотчиці та народного депутата Надії Савченко суд почне оголошувати 21 березня. Під час заключного слова Надія показала середній палець російському суду: "Хотіли останнє слово? Ось воно". 

4 березня Надія Савченко, яку утримують в СІЗО в РФ, оголосила сухе голодування. Адвокати льотчиці повідомили, що стан її здоров'я значно погіршився - Савченко почала страждати на лихоманку та тахікардію і лише за одну добу втратила чотири кілограми.

Савченко, яка воювала на сході України добровольцем, потрапила в полон до бойовиків 17 червня 2014. Відтоді почалося її життя в неволі та боротьба за право повернутися додому. Станом на 9 березня, Савченко перебуває у полоні вже 631 день. Як вона змагається з путінським режимом – дивіться в нашій інфографіці.

631 день полону Савченко

Слідчий комітет РФ звинувачує Надію Савченко у нібито пособництві вбивству двох і більше осіб і в незаконному перетині державного кордону. 13 липня офіційний представник СК Володимир Маркін заявив, що Надію Савченко можуть засудити до 25 років ув'язненняТСН.ua також згадав крок за кроком, як Надія змагається з путінським режимом вже понад 600 днів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація