Понад сотню моряків присягнули на вірність Україні

Курсантів навчали командири підрозділів та інструктори, які безпосередньо приймали участь в АТО.

У неділю, 23 квітня, понад 120 курсантів Навчального центру Військово-морських Сил Збройних Сил України прийняли Військову присягу на вірність Українському народові.

Про це повідомляє прес-служба ВМС ЗС України.

"Протягом місяця військовослужбовці отримували теоретичні знання з предметів бойової підготовки, які відразу ж відпрацьовували на практиці в польових умовах. А навчали їх саме командири підрозділів та інструктори, які безпосередньо приймали участь у бойових діях у зоні Антитерористичної операції", - зазначають у прес-службі.

В урочистостях взяли участь заступник командувача ВМС із бойової підготовки-начальник управління капітан 1 рангу Олексій Неїжпапа, військовий капелан отець Роман, учні загальноосвітніх закладів м. Миколаєва, рідні та близькі військовослужбовців. Неїжпапа подякував бійцям за те, що в такий важкий для країни час вони стали на захист рідної України та українського народу.

Нагадаємо, що у присутності президента України Петра Порошенка та голови Антикорупційного бюро Артема Ситника склали присягу співробітники Управління спеціальних операцій НАБУ. Під час присяги на плац викотили БТР. Як зауважив президент, військова машина має стати "символом того, що ніхто не зупинить НАБУ".

Повʼязані теми:

Наступна публікація