Наталія Мосейчук і популярний блогер стали ведучими ток-шоу "Право на владу"

Наталія Мосейчук і популярний блогер стали ведучими ток-шоу "Право на владу"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Ера" таємничого голосу за кадром закінчилася.

Популярний український блогер Сергій Іванов став співведучим політичного ток-шоу "Право на владу", яке виходить на телеканалі "1+1".

Разом з Івановим програму буде вести ведуча ТСН Наталія Мосейчук.

До цього протягом двох років господарем в студії був таємничий голос, але з 6 жовтня ведучі спілкуватимуться з гостями "Право на владу" віч-на-віч.

"Для мене це абсолютно новий рівень, адже у ролі ведучого я вперше. Я неодноразово був запрошений на ток-шоу "Право на владу" як експерт, і знаю, що це - потужний дискусійний майданчик, який надає широкі можливості для обговорення найбільш актуальних тем і вирішення найважливіших питань. Для мене велика честь стати частиною проекту і бути співведучим Наталі", - розповів Сергій Іванов.

"Скажу вам, як на духу. Коли доводиться розмовляти з вітчизняними політиками, враження таке, що розкопуєш "авгієві стайні" - дуже втомлюєшся і не отримуєш задоволення. Особливо тому, що правду вони кажуть рідко. І це треба виявляти. Але в цьому і плюс, чим більше вони будуть обманювати, тим менше їх будуть обирати. Це своєрідна "селекція владного матеріалу" в ефірі", - прокоментувала Наталія Мосейчук.

Ток-шоу "Право на владу" виходить в ефірі телеканалу "1+1" щочетверга о 23:00.

Повʼязані теми:

Наступна публікація