Попутником викраденого львів'янина виявився громадянин РФ

Попутником викраденого львів'янина виявився громадянин РФ

Попутником викраденого львів'янина виявився громадянин РФ

Фото: ТСН.ua

У "Правому секторі" відхрещуються, що чоловік був у їхніх лавах. 

В Інтернеті з'явилося нове відео зниклого 25-ти річного львів'янина Тараса Познякова, на якому, окрім самого водія, видно і його попутника. Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Відео зняте камерами спостереження на АЗС неподалік селища Бузова, біля Києва, де востаннє бачили авто самого хлопця, і його попутника. На відео добре видно Познякова та його подорожника - той у картатому капелюсі.  Правоохоронці вже встановили особу, що була разом зі зниклим, утім, його ім'я - таємниця слідства. Наразі чоловіка шукають.

Утім, деякі ЗМІ, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах, повідомили, що чоловік на відео – це колишній боєць загону "Сонечко" закарпатського "Правого сектору" з позивним "Лука".

"Правий сектор" заперечив, що ця людина була в його лавах. Справжнє прізвище 25-ти літнього хлопця - Луан Кінгісепп. Він - громадянин Російської Федерації. Пошуки Тараса Познякова - тривають.

"Ми не виключаємо і цього чоловіка. У нас є коло підозрюваних. І слідчі зараз працюють над тим ,щоб встановити місце знаходження і цього громадянина а також і інших. Є певні напрацювання у слідчо-оперативної групи. Штаб працює, і громадськість все-таки нам допомагає і ми шукаємо", - заявив Микола Жукович, речник ГУ Нацполіції у Київській області.  

В інтернеті з’явилось нове відео зниклого львів’янина Тараса Познякова

В інтернеті з’явилось нове відео зниклого львів’янина Тараса Познякова

Нагадаємо, Тарас Позняков зник у Києво-Святошинському районі приблизно за 35 км від Києва ще 4 квітня. Вранці він виїхав зі Львова на власному автомобілі, взявши, за деякими даними, невідомого попутника через популярний сервіс BlaBlaCar, проте в Київ так і не доїхав.

Зазначається, що Позняков працює помічником судді Шевченківського районного суду. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство), оскільки за цією статтею зазвичай відкривають провадження у випадках зникнення людей. Також водія оголосили у всеукраїнський розшук. Пізніше в Київській області було виявлено його автомобіль.

Повʼязані теми:

Наступна публікація