Порошенко привітав Нацгвардію з професійним святом

Порошенко привітав Нацгвардію з професійним святом

Фото: УНІАН

За словами президента, за два роки нацгвардійці отримали рекордний рівень довіри і поваги суспільства.

Президент України Петро Порошенко привітав особовий склад Національної гвардії України зі святом.

Вітання глави держави на офіційному сайті резидента оприлюднила його прес-служба.

"Щиро вітаю з професійним святом — Днем Національної гвардії України. Два роки тому було створено військове формування, яке з перших днів стало на передовому рубежі боротьби за територіальну цілісність і незалежність держави", - наголосив Порошенко.

Він зазначив, що військові нової правоохоронної структури збагачують свій досвід і професіоналізм, гартуючись у жорстокому та безкомпромісному протистоянні із російськими загарбниками та їхніми найманцями.

"У нашій пам'яті назавжди залишаться імена кожного військовослужбовця Національної гвардії, хто віддав своє життя за незалежність України. Український народ високо цінує внесок воїнів-гвардійців у забезпечення національної безпеки держави. Рекордний рівень довіри і поваги суспільства до Національної гвардії - результат самовідданої праці, мужності та стійкості її особового складу", - запевнив президент.

Окремо він також подякував нацгвардійцям за вірність присязі, військовому й громадянському обов'язку і відданість українцям та побажав міцного здоров'я, невичерпного оптимізму, мирного неба над головою та нових досягнень у справі служіння Батьківщині.

Нагадаємо, напередодні Порошенко підписав указ про демобілізацію. Наразі йдеться лише про четверту хвилю військовослужбовців.

Повʼязані теми:

Наступна публікація