Порошенко привітав українців із 73-ю річницею звільнення Києва

Порошенко привітав українців із 73-ю річницею звільнення Києва

Фото: Twitter/Офіс президента України

Президент закликав низько вклонитися світлій пам'яті полеглих.

Президент України Петро Порошенко привітав українців із 73-ю річницею звільнення Києва від нацистів.

Вітання глави держави оприлюднене на його офіційному сайті. 

"Від щирого серця вітаю вас із важливою подією – 73-ю річницею переможного закінчення битви за столицю України, що стала одним із переломних етапів у Другій світовій війні та символом великої жертовності воїнів", – звернувся Порошенко до співвітчизників.

"Висловлюю учасникам тієї героїчної епопеї глибоку синівську вдячність за звершений подвиг та дароване нам щастя жити і працювати на рідній землі", – додав глава держави.

Вшановуючи сьогодні славних визволителів Києва від нацистів, Порошенко закликав низько вклонитися світлій пам'яті полеглих, помолитися за усіх, хто загинув у боротьбі за свободу, незалежність України.

Президент переконаний, що історичні здобутки та звитяги старших поколінь завжди будуть для українців животворним і невичерпним джерелом наснаги, мудрості та єднання, яскравим прикладом самовідданого служіння народу для сучасних захисників суверенітету Української держави.

"Бажаю усім мирного неба, доброго здоров'я та успіхів в ім'я України", – йдеться у вітанні.

Нагадаємо, 28 жовтня в Україні відзначила 72-га річниця визволення нашої країни від німецько-фашистських загарбників. Воєнні дії в Україні тривали 40 місяців, за цей період загинули мільйони українців.

Повʼязані теми:

Наступна публікація