Порошенко зателефонував маршрутнику, який намагався зупинити вбивцю поліцейських у Дніпрі

Порошенко зателефонував маршрутнику, який намагався зупинити вбивцю поліцейських у Дніпрі

Фото: УНІАН

Президент вважає, що Валерій Тимонін заслуговує на державну нагороду.

Президент України Петро Порошенко зателефонував водію маршрутки Валерію Тимоніну, який намагався заблокувати вбивцю дніпровських поліцейських.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Подякував людині, яка своїм вчинком доводить, що ні війна, ні складнощі довкола не зробили українців байдужими", - зазначив президент.

Порошенко пообіцяв, що особисто зустрінеться з Тимоніним.

"Обов'язково зустрінуся з Валерієм, щоб подякувати особисто. Такі люди мають бути відзначені державними нагородами", - каже президент.

Нагадаємо, мер Дніпра Борис Філатов оголосив, що 26 вересня нагородить водія Валерія Тімоніна медаллю "Захисник міста" за те, що він намагався зупинити екс-бійця "Торнадо" - вбивцю патрульних Артема Кутушева і Ольги Макаренко.

У Дніпрі тисячі людей прийшли віддати шану загиблим патрульним

У Дніпрі тисячі людей прийшли віддати шану загиблим патрульним

Нагадаємо, в неділю, 25 вересня, вранці у Дніпрі біля автовокзалу екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки "Citroen" за порушення правил дорожнього руху. Водій автомобіля почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і зник з місця події. Працівник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і померла в лікарні.

Пізніше радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві - Пугачов Олександр Андрійович, який перебував у розшуку за інші тяжкі злочини. Увечері того ж дня Пугачов був затриманий.

Стрільця ще на автовокзалі намагався затримати водій маршрутки: він блокував "Сітроен". Однак зловмисник почав стріляти і в нього. За словами Тімоніна, Пугачов зробив у його напрямку п'ять-шість пострілів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація