Пошук мін і раптовий напад "бойовиків": Міноборони показало фото українсько-американських навчань

Тренування задумані з максимальним відтворенням випадків, які бувають під час АТО на Донбасі.

Підрозділ українських десантників взяв участь у практичному тренуванні під час українсько-американського командно-штабного навчання "Репід Трайдент—2016", що триває на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ на Львівщин.

За легендою навчання, підрозділ "прочісував" територію перед колоною бойової техніки та забезпечував її просування за маршрутом. Військові перевіряли дорогу та підступи до неї на наявність мін та інших вибухонебезпечних предметів. Крім того, розвідники успішно відбили раптовий напад диверсійних груп із засідок.

У Міноборони зазначили, що усі тренування та вправи задумані з максимальним відтворенням випадків, які мають місце в ході проведення антитерористичної операції на сході України.

На Яворівському полігоні почались масштабні українсько-американські навчання "Rapid Trident 2016"

На Яворівському полігоні почались масштабні українсько-американські навчання "Rapid Trident 2016"

Нагадаємо, 27 червня на полігоні в Яворівському районі Львівської області стартували традиційні українсько-американські військові навчання "Репід Трайдент-2016" ("Стрімкий Тризуб-2016"). Вони триватимуть два тижні – до 8 липня. Участь у навчаннях беруть понад 1,8 тисячі військовослужбовців із 14 країн світу. З українськими військовими досвідом діляьться колеги переважно з країн-членів НАТО.  До військових маневрів залучають бронетехніку і армійську авіацію, проводяться також навчальні стрільби зі стрілецької зброї.

Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/na-lvivschini-startuyut-masshtabni-ukrayinsko-amerikanski-viyskovi-navchannya-680155.html

Повʼязані теми:

Наступна публікація