Постраждалий у ДТП із Шуфричем почав пригадувати обставини аварії та давати свідчення

Олексій Мельниченко швидко відновлюється.

Стан здоров'я Олексія Мельниченка, який зазнав важких травм у аварії з сином нардепа Нестора Шуфрича, покращується з кожним днем. Про це ТСН повідомили лікарі Першого Медичного Центру Тель-Авіва, які опікуються здоров'ям постраждалого.

"Пацієнт переходить на повноцінну реабілітацію. Відновлюються відхилення в пам'яті, пам'ять повертається. Олексій відчуває себе набагато краще, він вийшов повністю з критичного стану, з групи ризику. З кожним днем він все більше ходить, може повноцінно пересуватися і розмовляти", - повідомив лікар Роман Гольдман.

Пробіли у пам'яті, які спостерігалися кілька днів тому, починають відновлюватись, тож тепер Мельниченко може спілкуватись зі слідчими. Обставини ДТП, як каже лікар, постраждалий пригадав поки частково.

"За нашою медичною частиною ми зняли всі обмеження, що були. Олексій може контактувати, давати всі необхідні свідчення, співпрацювати з органами. І, наскільки нам відомо, вони вже почали співпрацю", - пояснив медик.

Хлопець проходитиме реабілітацію у клініці ще протягом 40-45 днів, після чого за гарної динаміки зможе повернутись додому. Лікарі кажуть, що такий швидкий прогрес у реабілітації після двох тижнів з моменту інциденту та трьох складних операцій, дивує навіть медиків. Сам Мельниченко вже хоче якнайшвидше одужати та повернутись  до роботи і до рідних, за якими скучив.

До постраждалого у ДТП з Шуфричем повертається пам'ять

До постраждалого у ДТП з Шуфричем повертається пам'ять

26 серпня син народного депутата Нестора Шуфрича безпосередньо на пішохідному переході збив перехожого. ДТП було скоєно на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий для знімань кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl.A на парковці клубу FreeДом.

Для допомоги потерпілому нардеп забезпечив приїзд ізраїльських медиків. Суд випустив Шуфрича-молодшого на поруки батька. Він зобов'язався до кінця слідства та судового рішення щодо аварії залишатись у Києві.

Кореспондент ТСН Ірина Маркевич

Ізраїльські лікарі поставили на ноги потерпілого у ДТП за участі Шуфрича-молодшого

Ізраїльські лікарі поставили на ноги потерпілого у ДТП за участі Шуфрича-молодшого

Повʼязані теми:

Наступна публікація