Пожежа в дитячому таборі в Одесі: родинам загиблих та постраждалих пообіцяли виділити гроші

Пожежа в дитячому таборі в Одесі: родинам загиблих та постраждалих пообіцяли виділити гроші

Фото: УНІАН

Очільник Одеської ОДА запропонує також чиновникам передати родинам частину своєї зарплати.

Родини дітей, які загинули та постраждали унаслідок нічної пожежі в одеському таборі "Вікторія", отримають матеріальну допомогу.

Про це заявив голова Одеської ОДА Максим Степанов.

"Ми одразу виділимо родинам загиблих і дітям, які перебувають на лікуванні, по 40 тисяч гривень", - наголосив він.

За словами Степанова, після цього він ініціює на сесії обласної ради, яка запланована на 22 вересня, виділення родинам загиблих дітей ще по 200 тисяч гривень.

"Окрім цього, я думаю, що я вийду з пропозицією до наших представників державної адміністрації щодо (надання) свого одноденного заробітку", - додав глава ОДА.

Нагадаємо, в ніч проти 16 вересня в Одесі загорівся муніципальний дитячий оздоровчо-спортивний табір "Вікторія". На момент загоряння в таборі перебувало 150 дітей. У корпусі, який загорівся, було 42 дитини. За інформацією журналістів, з вікон палаючого будинку вистрибнули троє дітей. У ДСНС повідомили, що двоє дітей загинуло під час пожежі , ще двоє отримали травми. Двох діток, які отримали травми, бригада швидкої допомоги доправила до обласної дитячої клінічної лікарні.

На Одещині оголосили жалобу через трагедію. ЗМІ назвали імовірну причину смертельної пожежі в дитячому таборі в Одесі.

Ввечері у суботу, 16 вересня, поліція повідомила, що на згарищі "Вікторії" виявили рештки третьої жертви. Імовірно, це 12-річна дівчинка, яку досі розшукували після нічної трагедії.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація