Президент дозволив СБУ розібратися із мером Одеси Трухановим - Боровик

Президент дозволив СБУ розібратися із мером Одеси Трухановим - Боровик

Фото: УНІАН

СБУ мала всі необхідні матеріали для відкриття справи проти Труханова ще кілька тижнів тому

Президент Петро Порошенко доручив СБУ розібратися із ситуацією щодо мера Одеси Геннадія Труханова. Про це на своїй сторінці у Facebook написав в. о. заступника губернатора Одеської області Олександр Боровик.

Чиновник заявив, що раніше в СБУ йому розповіли наявність всіх необхідних матеріалів на Труханова, втім розпочати розслідування правоохоронці не могли без відповідного рішення президента.

"Два тижні тому співробітники СБУ мені говорили, що у них є все необхідне на Труханова і не було лише рішення президента. Сьогодні вони повинні діяти", - йдеться в повідомленні чиновника в соцмережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у мера Одеси є російський паспорт. СБУ почала перевірку цієї інформації. Перевірка, як заявляють в СБУ, може зайняти не один день, але результат оприлюднять одразу, як щось з'ясується.

Вчора, 27 квітня, на наметове містечко противників Труханова напали тітушки та розтрощили табір мітингарів. Після чого, останні заблокували входи і виходи до мерії Одеси.

Однак, чиновники міськради разом із охороною прорвались через оборону протестувальників та розблокували будівлю міськради.

Повʼязані теми:

Наступна публікація