Причиною потрійного вбивства під Києвом могла стати столична квартира

Причиною потрійного вбивства під Києвом могла стати столична квартира

Причиною потрійного вбивства під Києвом могла стати столична квартира

Застреленою знайшли всю родину – батьків і їхню доньку.

Потрійне вбивство сталося в селищі Жорнівка у 30 км від Києва. Пізньої ночі там розстріляли родину – літнє подружжя та їхню дорослу доньку, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У маленькому селищі майже порожньо – більшість місцевих на цвинтарі. Там і родичі вбитих. Гговорити про трагедію людям просто несила.

Сусіди загиблих запевняють: ніхто з них тієї ночі не почув жодного дивного звуку. Лише повторюють: кращих односельців годі було й шукати.

"Супер люди! Хороші люди! А що зробилося – ніхто не знає", - кажуть вони.

На прощанні не вистачає однієї людини – цивільного чоловіка вбитої 31-річної односельчанки. Його тут знали мало. Він почав жити з жінкою, коли та переїхала з батьківської хати до столиці. Нині він у поліції – як головний підозрюваний у вбивстві.

"Чому скоєне вбивство – ми ще з'ясовуємо. Але попередньо – це якісь майнові відносини. І він, може, хотів заволодіти київською квартирою", - пояснюють у правоохоронних органах.

Літнє подружжя та їхню дорослу доньку розстріляли в селищі Жорнівка

Літнє подружжя та їхню дорослу доньку розстріляли в селищі Жорнівка

Саме підозрюваний рано-вранці викликав поліцію. Пояснив, що приїхав у селище з Києва і знайшов рідних мертвими. Те, що сусіди нічого не чули, кажуть правоохоронці – не дивно. Усе, мовляв, було продумано.

"Було знайдено знаряддя вбивства – пістолет системи Макарова та до нього глушник. Чоловіку і жінці він по одній кулі в голову випустив. Так їх застрелив, а свою дружину він застрелив чотирма пострілами", - впевнені правоохоронці.

Підозрюваному вже обрали запобіжний захід – два місяці під вартою. Знімати в залі суду не дозволили. Адвокат підозрюваного у спілкуванні з пресою був лаконічний.

"Особа не визнає своєї вини у вчиненні даного кримінального правопорушення", - заявив юрист Ярослав Фесенко.

Втім, якщо провину чоловіка слідство таки доведе – йому загрожуватиме довічне ув'язнення.

Кореспондент ТСН Людмила Бадалян

Повʼязані теми:

Наступна публікація